Telt házas volt a hétvégi tanfolyamterem

APS tanfolyamterem

Gyakorlatilag telt házas volt a hétvégi tanfolyamterem az Alkalmazott Oktatástannál! Itt járt nálunk egy család (édesanya és három csodálatos fia), akik mindannyian a tanulási módszertanunkat sajátították el szuper nyereségekkel.

Megismertem és megtanultam olyan viselkedésmintákat, melyeket a gyerekek mutatnak akkor, ha akadályba ütköztek a tanulás folyamán, megakadtak és nem tudnak tovább haladni. Ezek kezeléséhez kaptam megoldási módokat, így már segíteni is képes leszek nekik. Saját további tanulmányaimban is nagy hasznát fogom venni a tanultaknak.

(Pál Zsuzsanna, édesanya, Haladó korrepetitori eszközök)

Megértettem, hogy a magamon tapasztalt „jelek” mit takarnak, és hogy több kapcsolatuk van a tanulással, mint hittem (régen). Fel tudom ismerni ezeket magamon, tudom kezelni őket. Mindemellett megtanultam az abakusz használatát. :)

(Pál Ádám, Tanulási készségek az élethez)

Nekem a tanári magyarázat az iskolában sokszor unalmas volt / kevés volt és ez a tanfolyam segített abban, hogy akár magamnak is érdekessé tudom varázsolni a tananyagot.

(Pál Balázs, Hogyan tanuld meg?)

Könnyebben, gyorsabban, okosabban tudok otthon tanulni és ha valami problémába ütközöm könnyen meg tudom oldani.

(Pál Domonkos, Hogyan tanuld meg?)

Egy pedagógus hölgy

Megerősítést kaptam az oktatás során alkalmazott módszereimhez, amelyet továbbra is tanítványaim körében alkalmazni fogok. Sajnos az egész oktatási rendszert alapjaiban kellene megváltoztatni, de ami rajtam múlik, azt megteszem diákjaimért és sikeres jövőjükért.

(Ujházi Andrea, Haladó korrepetitori eszközök)

Egy 16 éves diáklány

Nagyon hasznos és kicsikét fárasztó volt nekem ez a két nap, viszont nagyon elégedett is vagyok az elvégzett feladataimmal. Innentől fogva már biztosan menni fog a tanulás. Köszönöm szépen mindannyiótoknak a sok fáradozást és segítséget.

(név nélkül, Hogyan tanuld meg?)

Kommunikációs tanfolyam

És végezetül, de természetesen nem utolsó sorban, csodálatos nyereségek születtek a Kommunikációs tanfolyamon! Minden elismerés a résztvevőknek, akik kitartottak minden nehézségük ellenére!

Nagyon szépen szeretném megköszönni azt a nyereséget, amit itt kaptam, hogy szembe tudtam nézni a nehézségeimmel és elengedni azt! Most úgy érzem, bármit el tudok érni az életben és a kommunikáció során, amit csak akarok. Nagyon jó önismereti feladatok voltak, amikkel még jobban el tudtam engedni a félelmeimet. (Nem kifejezetten ez volt a célja, de nagyon-nagyon jól fel van építve.)

(név nélkül, Kommunikációs tanfolyam)

Nagyon jó így egyben elolvasni – és gyakorolni az egyébként „evidens” törvényszerűségeket, amikről azt hisszük, hogy tudjuk. Elméletben igen. A gyakorlati alkalmazásához nagyfokú tudatosság szükséges.

(Sándy Gabriella, Kommunikációs tanfolyam)

Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban fogok a beszélgetőpartneremre figyelni; igyekszem mindig biztosítani őket a figyelmemről (nyugtázás, félnyugtázás). Nehezebben fognak kibillenteni az egyensúlyomból. Összeszedettebben, pontosabban fogom átadni a mondanivalómat és ehhez már kevesebb gesztusra lesz szükségem.

Nagyon fogok törekedni rá, hogy letisztultabb legyen a kommunikációm. Szuper volt ez a két nap! Köszönöm!

(név nélkül, Kommunikációs tanfolyam)

Minden egyes megírt és elmondott siker számunkra is siker! Ezért vagyunk itt, és ezért dolgozunk nap mint nap! :)

Amennyiben Te is szeretnél részt venni valamelyik tanfolyamunkon, szeretettel várunk szeptember végén!

További részletek és tanfolyami lista»

Oszd meg!