Ismét csodálatos sikerek születtek a hétvégi tanfolyamokon

Lezajlott a második, júliusi Tanul az egész család hétvége az Alkalmazott Oktatástannál.

Ez a hétvége most a tanulási módszertan jegyében telt, pedagógusok, szülők és egy kisfiú tanulta meg, hogyan tud sikeresebb lenni a tanulásban, illetve hogyan tud másoknak segíteni jobban megérteni valamit.

Ismét csodálatos nyereségek születtek.

Külön öröm számunkra, hogy nem csak hasznos információkat kaptak a résztvevők, hanem jól is érezték magukat. :)

A teljesség igénye nélkül, fogadj szeretettel néhányat közülük.

Rájöttem, hogy nem ciki visszakérdezni, megkérdezni, rákérdezni. Ezáltal nem kevesebb leszek, hanem több. Sikernek könyveltem el, hogy sok olyan eszközt ismertem meg itt, amelyekkel sokat fogok tudni segíteni a tanítványaimnak. Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó hangulatú volt a képzés, oktatás. Köszönök mindent! (G. Zs. , Haladó korrepetitori eszközök)
Dinamikus tanfolyamvezetés, lényegre törő ismeretek, tapasztalatok átadása; közvetlen barátságos légkör. „Kollegális” tanfolyami légkör, használható, praktikus tanácsok.
(Palotás Aranka, Haladó korrepetitori eszközök)
Ez a tanfolyam több gondolatomban, „kísérleteimben” is megerősített, hogy az irány jó. Rádöbbentett arra, hogy olyan világban élünk, ahol már nem egyértelmű, hogy értjük egymást, és ezért a mi felelősségünk, hogy a gyerekeknek ez ne legyen egyre nehezebb, rosszabb.
(Könyves Judit, Haladó korrepetitori eszközök)
A tanfolyam során sikerült még nagyobb mértékben megértenem a tanulás akadályait, annak felismerhető jegyeit, illetve azok kezelési módszerét. Most már magabiztosan, tudatosan fogok tudni a diákoknak segíteni az önálló tanulás elsajátításában. Köszönöm és további sikeres munkát kívánok! :) (Györgyiné Kőrösmezei Ágnes, Haladó korrepetitori eszközök)
– Megismerkedtem egy új módszerrel.
– Megtanultam, hogy apróbb lépésekben kell haladnom a diákjaimmal.
(Gyibákné Kaczur Rita, Haladó korrepetitori eszközök)

Ezért megéri dolgozni! :)

Amennyiben te is szeretnél hasonló nyereségeket szerezni, várunk szeretettel az utolsó nyári tanfolyami hétvégénken.

Tanfolyamot választok»

Oszd meg!