Tanulmánykötet

Nem kevesebb, mint 6 év munka után megjelent kiadványunk, melyen több mint 20 segítőnk dolgozott!

Ez a könyv egy tanulmánykötet, mely az oktatási szakma számára készült. 2008 óta dolgozunk azon, hogy a magyarországi iskolákban és az osztálytermekben érjünk el eredményeket tanulási módszertanunk használatával. Mindezt ráadásul teljes körű dokumentálással: teszteredményekkel, szakértői elemzésekkel, tanári kérdőívekkel és interjúkkal, fényképekkel és filmekkel.

Sokáig nem tudtuk, hogy mi lenne az a legjobb forma, ahogyan mindezt be lehetne mutatni a szakmának. A kötet létrehozásának ötletgazdája Dr. Trencsényi László egyetemi docens, az ELTE Alkalmazott Neveléstudományi Tanszékének nyugalmazott vezetője valamint a Magyar Pedagógiai Társaság elnök-ügyvezetője, aki az eredmények bemutatásának ezt a formáját javasolta nekünk. Ő segített összeállítani a kiadvány vázlatát valamint lektorként is segítette a munkát, és ő írta hozzá a zárszót.

Készségfejlesztő megoldások az osztályteremben című tanulmánykötetünk

A kötet célja, hogy bemutassa az oktatási szakma számára az Alkalmazott Oktatástan Magyarország tevékenységeit és a magyar iskolarendszerben elért kiváló eredményeit. Összefoglalja az iskolák osztálytermeiben zajlott nagyszabású, országos kiterjedésű iskolai kísérleti projektjeinket és azok eredményeit, valamint saját munkafüzeteink és tankönyveink iskolapadban való használatát.

A kötet legtöbb fejezetében nem mi mesélünk, hanem olyan pedagógusok, szakemberek, szülők és tanulók mondják el a közös munka során szerzett tapasztalataikat, akik valóban ismerik vagy végigkövették munkásságunkat. Az itt bemutatott beszámolók nem vélemények. Minden, ami ebben a kötetben van, az nagyon is valóságos. Dolgoztunk az ország legkülönbözőbb pontjain, nagyon sok oktatási intézményben, elsősorban általános iskolákban: híres nagyvárosok iskoláiban, kevéssé vagy alig ismert települések intézményeiben, egészen az isten háta mögötti picinyke falusi iskolákig.

Könyvbemutató Dr. Trencsényi Lászlóval és az Alkalmazott Oktatástan csapatával

Ez a tanulmánykötet ad egy áttekintést arról, hogy 1997-től máig mi minden fűződik az Alkalmazott Oktatástan Magyarország nevéhez. Konkrét számokkal, szakértői elemzésekkel, tanári, szülői és tanulói beszámolókkal. E közel 20 év alatt nagyon sok pedagógusnak és diáknak tudtunk segíteni. Ennek a kitartó munkának a mennyiségét és minőségét demonstráltuk itt és most.

A könyv előszavának megírására Bernard Percy-t, a Nemzetközi Alkalmazott Oktatástan Tanácsadó Testületének tagját, a világhírű oktatót és gyermeknevelési szakértőt kértük fel. Henczel Edit alapító, aki bejegyeztette hazánkban az Alkalmazott Oktatástant, írt a kezdetekről. Olvashatunk benne összefoglalókat iskolai kísérleti projektjeinkről és gyakorló pedagógusok beszámolóit, tapasztalatait programjainkról. Telekesi Judit, a Tudáskulcs munkafüzetek ötletgazdája és főszerkesztője például beavat minket a műhelytitkokba. Ezeken felül találhatunk a könyvben még szakértői elemzést, tanmenetet, interjú-átiratokat és élménybeszámolókat.

A tanulmánykötet ára

Támogatói ár: 6.000 Ft/kötet. Amennyiben szeretné támogatni munkásságunkat és ezáltal azt, hogy még több pedagógust és diákot juttathassunk a tanítás és tanulás öröméhez, lehetősége van a könyvet támogatói áron megrendelni.

Alapár: 3.000 Ft/kötet

Fizetés

Előre utalásos fizetés:

Amennyiben Ön előre befizeti a megrendelt tételek árát plusz a postaköltséget, a postai díjak jelentősen olcsóbbak. Ebben az esetben a befizetés beérkezése után 2-5 munkanapon belül ajánlott csomagként postázzuk a megrendelt tételeket.

Utánvétes szállítás:

Utánvétes küldemény esetében a vásárló előre semmit nem fizet. A megrendelés beérkezését követően 2-5 munkanapon belül postázzuk a megrendelt tételeket. Az áru árát és a postaköltséget a csomag átvételekor a futárnak fizeti ki.

Figyelem! Amennyiben utánvételes megrendelését nem veszi át, a rendeléssel felmerült postaköltséget a megrendelés alapján utólag kiszámlázzuk!

Megrendelés a webáruházunkban >>

vagy telefonon/emailben

Elérhetőségek:

Tóth Tímea
70-677-0585
megrendeles@apshun.hu
.

Oszd meg!