Referencia videók

Csoda 9 nap alatt

Módszertanunk első iskolai tesztprogramja egy szakképzőben kezdődött. Mindössze 9 napot töltöttünk a tanulókkal, de az eredmény számunkra is meglepő és felettébb inspiráló volt. Nézze meg a „csodát” saját szemével a videóban!

 

Az első gyakorlati módszertani tesztelések sikere arra ösztönzött, hogy találjunk egy könnyen elérhető és alkalmazható formát a módszer használatára, melyet pedagógusok, szülők és diákok is tudnak önállóan is használni. Így születettet meg a Tudáskulcs munkafüzet-sorozat.
Ezután több fázisban teszteltük le, hogy hogyan működnek a munkafüzetek az osztálytermekben élesben. Néhány programról készítettünk referencia videót is.

Tudáskulcs készségfejlesztő munkafüzetek az osztályteremben

Országos Tudáskulcs programunkban több, mint 2000 diák vett részt. Az eredményeket külső szakértő mérte pszichológiai tesztekkel, melyek összességében kimutatták, hogy a munkafüzeteket használó diákok egy tanév alatt kétszer annyit fejlődtek, mint társaik. Nézze meg, hogy a tanárok hogy látták ezt. (A programról készült részletes tanulmányt a Készségfejlesztő megoldások az osztályteremben könyv tartalmazza.)

 

 

Iskolaigazgatók tapasztalatai

Országszerte sok iskola és többezer diák vett részt programjainkon. Itt néhány iskolaigazgató visszajelzését ajánljuk figyelmébe!

Roma projekt

Egy 100% roma gyermeket tanító intézmény egyik osztálya is kipróbálta módszertanunkat, ők is a Tudáskulcs munkafüzeteket használták. Nézze meg, ők milyen változásokat értek el kiadványunk segítségével!

 

Egy szakképző iskolában hogyan működtek a Tudáskulcsok

Az általános iskolák után szakképzőben is leteszteltük a Tudáskulcs munkafüzeteket. Úgy tűnik itt is hasznukra vált a diákoknak és tanároknak is. Bár szkeptikusan álltak hozzá, az eredmény itt sem maradt el.

 

Egy nevelőszülő véleménye

Végül egy nevelőszülő is elvállalta, hogy a Tudáskulcs munkafüzetek használatáról elmondja tapasztalatait kameránk előtt. Fogadja szeretettel!

További videókat, ill. idegennyelvű feliratos videókat itt talál:

Alkalmazott Oktatástan – YouTube csatorna

 

Angol felirattal:.

Román felirattal:

Oszd meg!