Csodálatos eredményeink a munkaerő-fejlesztés területén

munkaerő-fejlesztés

Csodálatosabbnál csodálatosabb eredményeket produkálnak az Alkalmazott Oktatástan „100% hatékonyság a munkában” című képzései a munkaerő-fejlesztés területén!

A nyár folyamán 45, most ősszel pedig újabb 80 főt képzünk ki a tanulási módszertanunkra, öt különböző cégben. Ebben pedig nagy-nagy segítségünkre van Krishnan, aki egyenesen Malajziából érkezett hozzánk.

Nagyszerű dolog látni, hogy nemcsak egy hatékony munkavégzéssel kapcsolatos tanfolyamot szolgáltatunk a cég munkatársainak, hanem olyan tudást adunk számukra, amivel megkönnyíthetjük az életük más területeit is (pl. gyermeknevelés vagy épp saját tanulásuk).

Néhány sikerbeszámoló a múlt heti, vidéki képzésünkről:

„Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk, mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is. Nyitottabb és befogadóbb lenne a társadalom, amit rengeteg tanulni, fejlődni vágyó ember alkot. Tanulni jó, tanulni lehet játékosan is, viszont fejlődni szükségszerű!” (P. R.)
„E tanfolyamnak köszönhetően megerősödtem. Hiszen felnyitotta a szemem. Ráébresztett, jobban mondva kimondatta velem azt, hogy NEM tudok MINDENT. Hogy folyamatosan KELL fejlődnöm. Hogy a hibákat, problémákat nem az emberekben, gépekben kell keresni, hanem a folyamat lépéseiben. Hogy egy MEG NEM ÉRTETT SZÓ mennyi gondot okozhat. Hogy mennyire fontosak a jól meghatározott CÉLOK, és az ahhoz vezető, apró lépések. Megtanultam, hogyan lehet eljutni a zűrzavartól a felismerésig és azon túl…” (Szanicza László)
„Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.” (Bárány Zoltán)
„Egy olyan tanulási és tanítási módszert sajátítottam el, amely életem hátralévő részében hasznos lesz majd. Mindegy, hogy új munkatársaknak, vagy a gyerekeimnek akarok majd tudást átadni, ezzel a módszerrel sokkal könnyebb dolgom lesz.” (K. L.)
„Nagyon örülök, hogy ilyen nagy létszámban részt tudott venni a csapatom. Büszke vagyok rá, hogy adhattam nekik valami olyat, ami megváltoztathatja az életüket. Tudom, hogy innentől sikeresebb, képesebb, felelősségteljesebb és boldogabb emberek lesznek. Örülök, hogy ilyen emberekkel dolgozhatok. (Zs. László cégvezető)

Ilyenkor mi is legalább olyan boldogok vagyunk, mint ők! Hiszen ezért dolgozunk nap mint nap!

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a képzéseinkről, keresd kollégánkat»

Szeretettel,
Alkalmazott Oktatástan

Oszd meg!