Ne büntesse, ne rúgja ki, oktassa!

A titkárnő, aki nem tud rájönni, miért törölt a számítógép egy fontos dokumentumot.

A marketinges, aki szemmel láthatóan nem képes elkészíteni egy reklámanyagot.

A fogorvos, akinek a töméseit jóval gyakrabban kell cserélni, mint azt rendes esetben kéne.

Az autószerelő, aki háromszor „javította meg” az autót ugyanazon hiba miatt…

A rideg valóság az, hogy az eredményesség, a minőség vagy a fegyelem problémái valójában tanulási problémák. A valódi tanítás fémjele az a képesség, hogy valaki nagy mennyiségben tud minőséget előállítani.

(Bernard Percy, Dr. Patricia Ross: A rejtett analfabetizmus c. tanulmány)

Tényleges információk szerint az iskolából kikerülő diákok jelentősnek mondható hányada nem képes arra, hogy a kapott információkat megértse és alkalmazza azt a gyakorlatban. A néhány évente elvégzett világszintű tesztek (PISA) pedig azt mutatják, hogy ez a helyzet nem igazán változik pozitív irányba Magyarországon.

De miért van ez?

Ami az iskolában működik, az az életben sajnos nem.

Az iskolában át lehet menni egy vizsgán úgy, hogy tényleges megértés nélkül bemagolunk egy adathalmazt. Egy munkahelyen nem visszamondani kell az információkat, hanem felhasználni. Ha a dolgozó bemagolja egy gép részeit és a használati útmutatót, attól még nem fogja tudni azt működtetni, kiértékelni a felmerülő problémákat illetve önállóan megoldani azokat.

És itt nem csak azokról az emberekről van szó, akik bukdácsoltak, hanem azokról is, akik diplomát szereztek, és viszonylag sima volt az útjuk.

Ezek az emberek immár kikerültek a munkaerőpiacra, és ott vannak az Ön cégében is.

Azoknak az embereknek, akikkel Ön mint cégvezető vagy HR-es küszködik, akik nem önállóak, akiknek hússzor kell elmondani valamit, egyszerűen csak tanulási problémáik vannak, amely orvosolható.

Az Alkalmazott Oktatástan egy olyan képzési rendszert kínál, amely:

  • egész Európában egyedüli, vagyis rajtunk kívül még senki sem szolgáltatja,
  • ezzel ellentétben már nem gyerekcipőben jár, mivel az USA-ban és Keleten már 30 éve működik, és több mint 400 cégben került bevezetésre,
  • egy kész, teljesen bejáratott és tesztelt rendszer.

Mi nem különböző szakterületeket képzünk, úgymint értékesítés, termelés, gyártás stb., nem értünk „mindenhez is”. Mi az oktatás specialistái vagyunk. Arra képezzük ki a cég kulcs munkatársait, hogy hogyan készíthetik fel az embereiket arra, hogy kimagasló teljesítményt nyújtsanak.

A mi módszerünk az oktatás csúcstechnológiáját képviseli.

A képzésünk növeli a teljesítményt, a kompetenciát, és garantálja, hogy az elméleti és gyakorlati tudást valóban alkalmazzák. 100% hatékonyságot ér el – nem véletlen, hogy ez a neve a programnak –, ami azt jelenti, hogy a munkatársak gyorsan és pontosan dolgoznak.

Ügyfeleink mondták

A legjobb az, hogy már nem érzem magányosnak magam ezen a területen. A képzés révén társakat, ráadásul lelkes, értékes társakat nyertem ahhoz, hogy együtt sokkal magasabb szintre tudjuk emelni a cég működésének hatékonyságát. Együtt osztozunk a terhekben, feladatokban és így a sikerekben is. A képzés nagyon optimistává tett a jövőnket illetően. Köszönöm.
(Dr. Lenkei Gábor, cégvezető/tulajdonos – Dr. Lenkei Vitamin hálózat)

Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is.
(P. R. – Color Pack Zrt.)

Felismertem, hogy mennyire hiányoznak az oktatási anyagok a cégből. Ránéztem arra, hogy milyen sok problémát és kárt okoz a képzetlenség, felelőtlenség. A 100% hatékonyság tréningen mindenki objektív realitást szerezhetett arról, hogy mekkora zűrzavart okoz, ha valamit nem tudunk, és milyen gyorsan és egyszerűen lehet ezt kezelni képzéssel. A sok erőfeszítés helyett, amit a hibák javítására teszünk, sokkal érdemesebb az időt képzésre tenni. Csak olyan emberekkel tudunk célokat elérni, akik hajlandóak tanulni és képesek is tanulni. Sokan hiszik magukról, hogy tudnak, de a tanulás valódi mércéje az alkalmazás, tehát az, hogy képes-e azzal a tudással eredményt elérni. Ez a képzés bárkinek képes azt okozni, hogy mindezt felismerje. Köszönöm. (Barta Attila, cégvezető – Florin Zrt.)

Nem pazarolni kell az embereket, hanem képezni!!!
(Csermák Ágnes – Performia Hungary Kft.)

Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható. (Bárány Zoltán – Color Pack Zrt.)

Felismertem, hogy milyen lehet egy cégnél egy új dolgozónak, aki ide bekerül, és először lát ilyen gépeket. Sokkal könnyebben be tudna tanulni, ha lenne minden gépnek egy jó leírása képekkel illusztrálva…
Rá kellett döbbenjek, hogy nem a kézügyességgel volt a problémám, hanem a nem megfelelő tanulási módszerrel. Jó volt látni, mindenki mennyire igyekszik minél jobban elsajátítani az itt hallottakat, ezáltal ismét látni, hogy egy hajóban és egy irányba evezünk.
(Molnár Sándor – Florin Zrt.)

A tanfolyam alatt megtanultam bízni – még jobban, mint eddig – a munkatársaimban és ezáltal a cég jövőjében is. Remek érzés volt az, ahogyan dolgoztak és elsajátították az ismereteket. Büszke vagyok minden egyes munkatársamra, aki itt volt és végigcsinálta, és azokra is, akik nem voltak itt.
Mindez azért, mert most már látom, hogy az ember tanulással bármire képes lehet. Azt pedig tudom, hogy ahhoz, hogy a cég virágozzék, ennél sokkal kevesebb is elég!
(Kancsár Zoltán, tulajdonos – Mould Kft.)

A gyakorlatok egyértelműen bebizonyítják, hogy bármilyen előképzettség nélkül képesek vagyunk bárkit precízen betanítani egy munkafolyamatra. Itt mutatkozik meg valójában ennek a technológiának a hatalmas ereje és az igazi értéke! Nagyon köszönjük! Fantasztikus élmény volt!
(Laczkó Péter, tulajdonos – Lawrence & Bennett Zrt.)

Nagyszerű eszközt tanultunk ma meg.
(Markovich Béla, cégvezető – Mapei Kft.)

Ismerje meg a képzést, és kérje további tájékoztatónkat!

Tóth Tímea
ügyfélkapcsolati vezető
20/412-7884, 70/601-8002 (központi)
Oszd meg!