Elindultak a nyári tanfolyamaink

Elindult a Tanul az egész család tanfolyami hétvége az Alkalmazott Oktatástan szervezésében.

A képzés családias hangulatban telt, gyerekek és felnőttek, sőt, diákok és pedagógusok együtt tanultak, együtt fejlődtek és váltak jobbá a kommunikációban, a tanulásban, a gyereknevelésben vagy éppen a szakmájukban!

A gyerek kommunikációs tanfolyamon résztvevők számára kiderült, hogy mégsem olyan könnyű nyugodtan ülni egy széken és figyelni a másikra. De minden nehézségen átmentek és becsülettel helyt álltak! :)

A tanulásmódszertani tanfolyamon egy sok éve tanító pedagógus mesélte el, hogy megerősítést kapott abban, hogy mindennél fontosabb az, hogy lépésről lépésre és fokozatosan haladjunk.

„Megerősített abban, hogy nem kell rohannom sehova a tanítás során, hanem lépésenként haladjunk előre, mint ahogy a jó kőműves építi a házat, legyen erős az alap és akkor nem dől össze az építmény.” (Csizmadia Krisztina, Haladó korrepetitori eszközök)

Másik résztvevőnk személyes problémájára kapott segítséget, ami nemcsak számára, hanem számunkra is nagy öröm! :)

„A kommunikációs tanfolyam után hazamentem, mint „jó pedagógus” a családomon el is kezdtem tesztelni a tanultakat. A túlhallásos, nehezen kommunikáló fiam, amikor a TE LEHETSZ ESTIG A FŐNÖK lehetőséget megkapta, egyszerűen kivirult! Tett-vett, terített, segített a családnak és közben folyamatosan beszélt!” (Farkas-Ujhelyi Tímea, kommunikációs tanfolyam)

És amiért nap mint nap dolgozunk:

„El tudok juttatni egy gyermeket oda, hogy mindent képes megtanulni, ezáltal sikerélménye lesz és visszatér a munkakedve.” (Földesné Keresztes Mariann, Haladó korrepetitori eszközök)

Igazán jó példa és becsülendő, hogy itt voltak, és bizony tanulással töltötték a szabadidejüket!

Ha szeretnél Te is ilyen szép nyereségekkel gazdagodni, akkor gyere el a júliusi tanfolyami hétvégénkre:

Tanfolyamot választok»

Oszd meg!