Tanulásmódszertani könyv

Ezen tanulásmódszertani könyv tartalmát mi nap mint nap sikerrel alkalmazunk tanfolyamokon, iskolákban, magánórákon, sőt, saját tanulásunk alkalmával.

Életünk minősége tanulási képességünktől függ. Ahhoz, hogy valaki eredményes és sikeres legyen az életben, képesnek kell lennie hatékonyan tanulni.

Ezzel az életbevágó új technológiával bármely tárgy megtanulása lehetővé válik.

Hogyan tanuld meg?

 

Ez a tanulásmódszertani könyv olyan gyermekeknek, fiataloknak szól, akik már tudnak önállóan olvasni. Azok a felnőttek is nagy hasznát veszik, akik gyermeküket, tanítványaikat szeretnék segíteni a tanulásban. A könyv sok ábrával, egyszerű példákkal, lépésről lépésre mutatja be a tanulás akadályait és azok megnyilvánulásait. Megadja az akadályok kezelésének módját, legfontosabb eszközeit. A könyv felépítése lehetővé teszi, hogy felnőtt segítő a gyermeket végig tudja vinni az anyagon, hiszen a fejezetek végén gyakorlati feladatok segítik a jobb megértést. A könyv tartalmaz egy útmutatót is, mely a segítőknek szól.

Fejezetcímek:

Hogyan tanuld meg?
A tanulás első akadálya
A második akadálya a tanulásnak
A harmadik akadály
A szavak jelentésének megtanulása
Bemutatás a tanulás során

Ár: 4.800 Ft

A könyvre épülő javasolt tanfolyamok:

A sikeres elsajátítás érdekében mindenképpen javasolt a könyv tanfolyami keretek között való feldolgozása mind a gyermek, mind pedig az őt segítő felnőtt részéről.

– Gyerekeknek: Hogyan tanuld meg tanfolyam

– Szülőknek, pedagógusoknak: Haladó korrepetitori eszközök tanfolyam

A tanulás alapvető kézikönyve

 

Ez a könyv felnőttek és nagyobb gyermekek, fiatalok számára íródott, és tartalmazza azon tanulási akadályokat és kezelésüket, amelyekkel mindenki találkozik, amikor tanul valamit. A fenti kötet (Hogyan tanuld meg?) kibővített változata.

Fejezetcímek:

Miért tanulunk?
A tanulás akadályai
A szavak megértése
Szótárak
Demonstráció
Szótisztázás
Edzés és ellenőrzések
Tanuljunk meg tanulni!
Összefoglalás

Ár: 5.400 Ft

Fizetési és szállítási információk:

Előre utalásos fizetés:

Amennyiben Ön előre befizeti a megrendelt tételek árát plusz a postaköltséget, a postai díjak jelentősen olcsóbbak. Ebben az esetben a befizetés beérkezése után 2-5 munkanapon belül ajánlott csomagként postázzuk a megrendelt tételeket.

Utánvétes szállítás:

Utánvétes küldemény esetében a vásárló előre semmit nem fizet. A megrendelés beérkezését követően 2-5 munkanapon belül postázzuk a megrendelt tételeket. Az áru árát és a postaköltséget a csomag átvételekor a futárnak fizeti ki.

Figyelem! Amennyiben utánvételes megrendelését nem veszi át, a rendeléssel felmerült postaköltséget a megrendelés alapján utólag kiszámlázzuk!

Rendelés:

Rendeléshez kattintson ide, és vegye meg az Alkalmazott Oktatástan webáruházában.

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket:

Alkalmazott Oktatástan Magyarország
Telefon: +36 70 677 0585
Email: megrendeles@apshun.hu
www.hogyantanuldmeg.hu

Oszd meg!