Tanulást fejlesztő programjaink

Az L. Ron Hubbard tanulási technológiát nagyon sokszínűen lehet alkalmazni az oktatásban.

Projektjeinket az osztálytermekben előforduló problémák kezelésére állítottuk össze, melyet a pedagógusok a legáltalánosabb problémákként jelöltek meg. Minden projektet “kísérleti projektként” próbáltunk ki az iskolákban vállalkozó kedvű, lelkes pedagógusok együttműködésével. Ezek célja, hogy a tanulási technológiánkat egy adott, speciális területre való alkalmazását a gyakorlatban az iskolákban a mindennapi életben is kipróbáljuk. Azért, hogy végül olyan formára hozzuk, hogy a pedagógusok kezébe egy kipróbált és garantáltan alkalmazható eszközt tudjunk adni, ami a mai osztálytermi körülmények között is működik.

1. Olvasás, olvasási felzárkóztatás, szövegértés fejlesztés

Súlyos olvasási és szövegértési problémákkal küszködő tanulók egyéni fejlesztése. További információt itt kaphat.

2. Szókincsfejlesztés, aminek hatására a tanulók képességei is fejlődnek

A Tudáskulcs munkafüzetek  feldolgozásán alapul. A munkafüzeteket immár több ezer tanuló feldolgozta, és ennek eredményeként a visszajelzésekben mindig képességek fejlődéséről számolnak be az oktatók. Általában nő a tanulók megértése, javulnak osztályzataik, magatartásuk, bátrabbak, jobban fogalmaznak, bővebbé válik a szókincsük.

További információkat ide kattintva kaphat a programról.

3. Tanulásmódszertan megtanítása a diákok számára

Hogyan várhatnánk el egy diáktól, hogy jól tanuljon, ha erre soha senki nem tanította meg?

Míg az előző két projekt a tanulók hiányosságait igyekszik pótolni, itt már módszertani képzést kapnak a diákok. Amikor egy tanuló jól tud olvasni, és stabilan megérti a tanulmányai alapszókincsét, képessé válik arra, hogy elsajátítsa a tanulás módszertanát is. Ezután a tanulók már nem csak a pedagógus irányításával tudnak haladni, hanem önállóbbá, tudatosabbá válnak saját tanulásuk folyamatában is.

További részletekért kattintson ide.

4. Egyéni foglalkozások

Egyéni foglalkozás, felzárkóztatás, igény szerinti korrepetálás Alkalmazott Oktatástan magántanárokkal szerte az országban. Amennyiben magántanárra lenne szüksége, keresse kolléganőnket, Telekesi Editet a 70/677-0585-ös telefonszámon vagy pedig telekesi.edit@apshun.hu email címen.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a projektjeink által elérhető eredményeket, forduljon hozzánk!

Gaján Éva
70/619-7982
gajan.eva@apshun.hu

Oszd meg!