Ne büntesse, ne rúgja ki, oktassa!

A titkárnő, aki nem tud rájönni, miért törölt a számítógép egy fontos dokumentumot.

A marketinges, aki szemmel láthatóan nem képes elkészíteni egy reklámanyagot.

A fogorvos, akinek a töméseit jóval gyakrabban kell cserélni, mint azt rendes esetben kéne.

Az autószerelő, aki háromszor „javította meg” az autót ugyanazon hiba miatt…

A rideg valóság az, hogy az eredményesség, a minőség vagy a fegyelem problémái valójában tanulási problémák. A valódi tanítás fémjele az a képesség, hogy valaki nagy mennyiségben tud minőséget előállítani.

(Bernard Percy, Dr. Patricia Ross: A rejtett analfabetizmus c. tanulmány)

Tényleges információk szerint az iskolából kikerülő diákok jelentősnek mondható hányada nem képes arra, hogy a kapott információkat megértse és alkalmazza azt a gyakorlatban. A néhány évente elvégzett világszintű tesztek (PISA) pedig azt mutatják, hogy ez a helyzet nem igazán változik pozitív irányba Magyarországon.

De miért van ez?

Ami az iskolában működik, az az életben sajnos nem.

Az iskolában át lehet menni egy vizsgán úgy, hogy tényleges megértés nélkül bemagolunk egy adathalmazt. Egy munkahelyen nem visszamondani kell az információkat, hanem felhasználni. Ha a dolgozó bemagolja egy gép részeit és a használati útmutatót, attól még nem fogja tudni azt működtetni, kiértékelni a felmerülő problémákat illetve önállóan megoldani azokat.

És itt nem csak azokról az emberekről van szó, akik bukdácsoltak, hanem azokról is, akik diplomát szereztek, és viszonylag sima volt az útjuk.

Ezek az emberek immár kikerültek a munkaerőpiacra, és ott vannak az Ön cégében is.

Azoknak az embereknek, akikkel Ön mint cégvezető vagy HR-es küszködik, akik nem önállóak, akiknek hússzor kell elmondani valamit, egyszerűen csak tanulási problémáik vannak, amely orvosolható.

Az Alkalmazott Oktatástan egy olyan képzési rendszert kínál, amely:

  • egész Európában egyedüli, vagyis rajtunk kívül még senki sem szolgáltatja,
  • ezzel ellentétben már nem gyerekcipőben jár, mivel az USA-ban és Keleten már 30 éve működik, és több mint 400 cégben került bevezetésre,
  • egy kész, teljesen bejáratott és tesztelt rendszer.

Mi nem különböző szakterületeket képzünk, úgymint értékesítés, termelés, gyártás stb., nem értünk „mindenhez is”. Mi az oktatás specialistái vagyunk. Arra képezzük ki a cég kulcs munkatársait, hogy hogyan készíthetik fel az embereiket arra, hogy kimagasló teljesítményt nyújtsanak.

A mi módszerünk az oktatás csúcstechnológiáját képviseli.

A képzésünk növeli a teljesítményt, a kompetenciát, és garantálja, hogy az elméleti és gyakorlati tudást valóban alkalmazzák. 100% hatékonyságot ér el – nem véletlen, hogy ez a neve a programnak –, ami azt jelenti, hogy a munkatársak gyorsan és pontosan dolgoznak.

Ügyfeleink mondták

A képzés nagyon optimistává tett a jövőnket illetően. Köszönöm. (Dr. L. G.)

Őrületesen jó tréning volt! Ha ezt hamarabb tanultuk volna, sokkal előrébb lennénk mint cég. Sőt, ha már általános iskolában így tanítottak volna tanulni, biztos más lenne maga a kultúra is. (P. R. )

Nem pazarolni kell az embereket, hanem képezni!!! (Cs. Á.)

Rávezettek a két nap folyamán, hogyan tudok könnyen megtanulni olyan dolgokat, amiről egyébként fogalmam se volt. Kezdtem azt gondolni, jó tanár mellett a lehetetlen is elsajátítható.
(B. Z.)

A tanfolyam alatt megtanultam bízni – még jobban, mint eddig – a munkatársaimban és ezáltal a cég jövőjében is. Remek érzés volt az, ahogyan dolgoztak és elsajátították az ismereteket. Büszke vagyok minden egyes munkatársamra, aki itt volt és végigcsinálta, és azokra is, akik nem voltak itt.
(K. Z.)

A gyakorlatok egyértelműen bebizonyítják, hogy bármilyen előképzettség nélkül képesek vagyunk bárkit precízen betanítani egy munkafolyamatra. Itt mutatkozik meg valójában ennek a technológiának a hatalmas ereje és az igazi értéke! Nagyon köszönjük! Fantasztikus élmény volt!
(L. P.)

Ismerje meg a képzést, és kérje további tájékoztatónkat!

Tóth Tímea
ügyfélkapcsolati vezető
20/412-7884, 70/601-8002 (központi)
Oszd meg!