Módszertani könyveink

Hogyan tanuld meg?

A könyvet olyan 14 év alatti tanulóknak javasoljuk, akik már tudnak önállóan olvasni. Azok a felnőttek is nagy hasznát veszik, akik gyermeküket, tanítványaikat szeretnék segíteni a tanulásban. A könyv sok ábrával, egyszerű példákkal, lépésről lépésre mutatja be a tanulás akadályait és azok megnyilvánulásait. Megadja az akadályok kezelésének módját, legfontosabb eszközeit. A könyv felépítése lehetővé teszi, hogy felnőtt segítő a gyermeket végig tudja vinni az anyagon, hiszen a fejezetek végén gyakorlati feladatok segítik a jobb megértést. A könyv tartalmaz egy útmutatót is, mely a segítőknek szól.

Ár: 3.600 Ft

A könyvre épülő javasolt tanfolyamok:

Hogyan tanuld meg tanfolyam:
Kifejezetten gyerekeknek szóló tanfolyam, ami sok gyakorlati feladattal megadja a tanulónak az alapvető jártasságot, amivel saját tanulását tudatosabbá, könnyebbé tudja tenni..

Haladó korrepetitori eszközök tanfolyam:
Szülőknek, korrepetitoroknak szóló tanfolyam, amely sok gyakorlati feladattal és kiegészítő anyagokkal képessé teszi a szülőt/korrepetitort arra, hogy a gyermeket magabiztosan és hatékonyan tudja segíteni bármilyen tanulmányában.

A tanulás alapvető kézikönyvebsm1

14 éves kortól

L. Ron Hubbard amerikai író és oktató Tanulási technológiáját oktatók és tanulók milliói használják világszerte nagy lelkesedéssel és sikerrel, mert működik. Ezt Ön is felfedezheti saját maga számára a könyv fejezeteinek egymás utáni elolvasása és a megadott gyakorlatok végzése közben.

„A tanulás alapvető kézikönyve” című könyvet tanulhatja otthon, úgy, hogy a gyakorlati feladatokat papírra vagy egy jegyzetfüzetbe írja le, vagy tanfolyami oktatás formájában, az Alkalmazott Oktatástan által szervezett tanfolyamokon. A könyvet és a benne szereplő gyakorlatokat úgy állítottuk össze, hogy az összes lépés lelkiismeretes elvégzésével nem csupán hasznos ismereteket sajátít majd el, de gyakorlatot szerez az ismeretek eredményes alkalmazásában is.

A tartalomból:
– Miért tanulunk?
– A tanulás akadályai
– A meg nem értett szavak kezelése
– Hogyan használjuk a szótárt?
– A demonstráció használata
– A szótisztázás módszerei
– Edzés és ellenőrzés
– Tanuljunk meg megtanulni!

Ár: 4.300 Ft

Életünk minősége tanulási képességünktől függ. Ahhoz, hogy valaki eredményes és sikeres legyen az életben, képesnek kell lennie TANULNI!.

Ezzel az életbevágó új technológiával bármely tárgy megtanulása lehetővé válik.

Fizetés

Előre utalásos fizetés:

Amennyiben Ön előre befizeti a megrendelt tételek árát plusz a postaköltséget, a postai díjak jelentősen olcsóbbak. Ebben az esetben a befizetés beérkezése után 2-5 munkanapon belül ajánlott csomagként postázzuk a megrendelt tételeket.

A befizetést teljesítheti átutalással, ill. az Önhöz legközelebbi CIB Bank pénztárába kezelési költség nélkül készpénzben is befizetheti bankszámlánkra.

Bankszámlaszámunk:
Alkalmazott Oktatástan Magyarország Nonprofit Kft.
CIB Bank: 10701276-22604303-51100005

Utánvétes szállítás:

Utánvétes küldemény esetében a vásárló előre semmit nem fizet. A megrendelés beérkezését követően 2-5 munkanapon belül postázzuk a megrendelt tételeket. Az áru árát és a postaköltséget a csomag átvételekor a postásnak fizeti ki. Ilyenkor a postaköltség  jóval drágább, mint előreutalás esetén!

Figyelem! Amennyiben utánvételes megrendelését nem veszi át, a rendeléssel felmerült postaköltséget a megrendelés alapján utólag kiszámlázzuk!
.

Bármi kérdése van, keresse munkatársunkat:

Tóth Tímea
70-677-0585
megrendeles@apshun.hu

 

.

 

Oszd meg!