A tanulási techünk bemutatása reálisan és izgalmasan

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy van egy nagyon zseniális tréningünk arra, hogyan adjuk át a tanulási tech legfontosabb darabkáit nagyon reálisan, izgalmasan és ütősen olyanoknak, akik még semmit sem hallottak róla.

„Biztos vagyok benne, hogy ezután visszatérek azokhoz a dolgokhoz, amelyeket nem sikerült megtanulnom, és abban is biztos vagyok, hogy bátran vághatok bele jövőbeni céljaim megvalósításába.”

Felnőtt emberekben adjuk vissza a hitet és a bizonyosságot, hogy ők képes emberek, és a motivációt ahhoz, hogy a jövőben újra tanuljanak.

Hogyan csináljuk mindezt?

Képzeld el, hogy beülsz egy képzésre és a kezedbe kapsz egy ördöglakatot, ami egy bonyolult kis játék. Elkezdesz próbálkozni, de kudarcot vallasz. (Nem hiába, hiszen az ördöglakatok közül is egy 10-es nehézségűvel próbálkozol, minden bizonnyal elsőre.) Majd kapsz egy leírást hozzá. Megkapod azt a leírást, amit a játék gyártója készített. Na – gondolod – leírással simán menni fog. De ismét kudarcot vallasz. Már kezded érezni az összes tanulási tünetet magadon: hazamennél vagy földhöz vágnád… De legalábbis butának érzed magad, hogy egy sima gyerekjátékban sem sikerült teljesítened, amikor ott a leírás a kezedben.

És akkor… kapsz egy professzionális leírást és egy profi ellenőrzőlapot. Végigmész rajta különösebb nehézség nélkül, majd voilá, eléred azt, hogy 20 mp alatt teljesen egyedül kibogozod a 10-es fokozatú ördöglakatot.

Rájössz, hogy te is meg tudod csinálni. Rájössz, hogy nem is vagy buta. Meglepődve tapasztalod, hogy már nem vagy mérges, elmúlt a fejfájás, nincs zavarodottság…

Képzeld el, hogy ezek után a kezedbe kapsz egy zsákot, benne egy szétszerelt öntözőszeleppel. Soha életedben nem láttál ilyet, azt sem tudod, hogy ezek a különféle nagyságú és formájú műanyag és gumi darabkák mire valók és hogy egyáltalán mi is az az „öntözőszelep”. Egy számodra ismeretlen szakma, ismeretlen eszköze – és most össze kellene raknod. Hűha! :)

Majd végigmész egy profi ellenőrzőlapon egy megfelelő tananyag mentén (ahol ügyelnek a meg nem értett szavakra, a megfelelő grádiensre és a tömegre), megérted, hogy pontosan mi, mire való, majd magabiztosan össze tudod szerelni teljesen egyedül.

Ilyen nálunk egy kétnapos tréning.

Közben persze folyamatosan tanulja az ember, hogy milyen egy jó tananyag, hogy miért is akar most hirtelen hazamenni, hogy miért lett ideges, hogy miért forog vele a világ és hogy miért érzi azt, hogy „ez nem neki való” és egyáltalán ő „mindig is rossz tanuló” volt, és persze nincs kézügyessége. :)

A tréning végén többek között az emberek rájönnek, hogy:

 • nem buták
 • képesek tanulni
 • szinte bármit meg lehet tanulni
 • az ellenőrzőlap zseniális találmány
 • az utasításokat, útmutatásokat pontosan kell követni
 • tanulni nem is rossz
 • a tanulás lehet szórakoztató és lelkesítő
 • miért hagyták abba anno azt az iskolát vagy azt a (nyelv)tanfolyamot.

És eldöntik, hogy

 • ezentúl tanulni fognak
 • soha sem hagyják abba a tanulást, mert ez visz előre és ez a fejlődés útja
 • visszatérnek egyegy régi tananyaghoz, tanfolyamhoz, amit anno abbahagytak
 • a gyerekükkel is innentől így fognak tanulni.

Nézd, ilyeneket írtak még nekünk:

„Minden megtanulható. Eddig úgy gondoltam, hogy csak képességekhez kötött az, hogy valaki valamit el tud sajátítani vagy sem. Tudom alkalmazni munkámban, tanulásban, gyermeknevelésben. Azt a döntést hoztam, hogy ezentúl mindig tanulok és soha nem hagyom abba önmagam fejlesztését.”

„Azt tanultam meg, hogy a megfelelő tanulási módszer alkalmazásával bármit meg tudok tanulni.”

„Eldöntöttem, hogy tanulni fogok még sok mindent életem végéig.”

„Több dolgot abbahagytam életem során, amit igazán meg szerettem volna tanulni. Ezért magamat okoltam. Sok dolognak a megtanulásához nem mertem nekifogni. Ezért is önmagamat hibáztattam. Ez azért fordulhatott elő, mert nem voltam tudatában annak az ismeretnek, amit a tanfolyam során elsajátítottam.”

Az egyik képzés után

Ugye milyen jó? :D Olyan, mint a varázslat! A tanulási tech izgalmasan és borzasztó reálisan becsomagolva.

Így adjuk tehát vissza a felnőtteknek a saját magukba vetett hitüket és a motivációjukat a folyamatos fejlődéshez.

És egy ilyen csapat egy igazi cégvezető álma! Egy csapat, akik képesek és akarnak tanulni és fejlődni! Sejtheted, hogy milyen csapatépítő hatása van!

Ebből a képzésből elhoztunk egy kis részletet, amelyet most te magad is kipróbálhatsz. Egyébként ezt wog embereknek szoktuk szolgáltatni, elsősorban cégvezetőknek, vezetőknek vagy olyanoknak, akik személyzettel foglalkoznak.

És mivel baráti alapon hívunk téged, akivel együtt dolgozunk egy jobb világért, ezért szeretnénk, ha te is részt vennél előadásunk és tudnál róla, informálódnál.

Hol lesz és mikor?

Műszertechnika irodaház,
1149 Budapest, Róna u. 120-122. 4. emelet

Választható időpontok:
– 2020. szeptember 3. (csütörtök) 14:00-19:00

Ki tartja: Nozdroviczky Sándor, aki remek előadó, tréner és nagyon régóta ismeri a tanulási techet.

Belépődíj: 1.500 Ft, amely tartalmaz egy kis harapnivalót, teát és frissítőt.

Nagy örömünkre szolgálna, ha el tudnál jönni.

Nem titkolt célunk, hogy utána vidd jóhírünket, ajánlj minket cégedben vagy ügyfeleidnek – amelyért természetesen jutalékot is fizetünk majd neked.

Gyere, tölts el velünk egy kellemes néhány órát! :) És ha utána úgy érzed, hogy ez jó dolog, segíts nekünk a terjesztésben! De nem kötelezünk semmire, nem toborzunk, hanem csak tájékoztatunk.

És van itt még valami újdonság az APS háza táján, amit nagyon nagy örömmel mutatunk be. Erről egyelőre főleg a bennfentesek tudnak. :)

Ha kérdésed lenne, keress minket telefonon:
– Tóth Tímea 20/412-7884
– Telekesi Edit Tea 70/627-5516
– Lakatos László 70/326-4006

vagy e-mailben:
levelek@apshun.hu

Gyere el, várunk! :)

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!