Több sikerélményt az iskolában!
Alkalmazott Oktatástan
Magyarország
Több sikerélményt az iskolában!

Alkalmazott Oktatástan Magyarország

E-mail:
erdeklodes@apshun.hu

Telefon:
+36-1-469-6517
+36-70-601-8002
+36-70-677-0585

Adatkezelési tájékoztató

Tanulmánykötet

Nem kevesebb, mint 6 év munka után megjelent legújabb kiadványunk, melyen több, mint 20 segítőnk dolgozott!

Ez az új könyv egy tanulmánykötet, mely az oktatási szakma számára készült. 2008 óta dolgozunk azon, hogy a magyarországi iskolákban és az osztálytermekben érjünk el eredményeket a tanulási technológia használatával. Mindezt ráadásul teljes körű dokumentálással: teszteredményekkel, szakértői elemzésekkel, tanári kérdőívekkel és interjúkkal, fényképekkel és filmekkel.

Sokáig nem tudtuk, hogy mi lenne az a legjobb forma, ahogyan mindezt be lehetne mutatni a szakmának. A kötet létrehozásának ötletgazdája Dr. Trencsényi László egyetemi docens, aki az ELTE Alkalmazott Neveléstudományi Tanszékének vezetője valamint a Magyar Pedagógiai Társaság elnök-ügyvezetője, aki az eredmények bemutatásának ezt a formáját javasolta nekünk. Ő segített összeállítani a kiadvány vázlatát valamint lektorként is segítette a munkát, és ő írta hozzá a zárszót.

.

Készségfejlesztő megoldások az osztályteremben című tanulmánykötetünk

A kötet célja, hogy bemutassa az oktatási szakma számára az Alkalmazott Oktatástan Magyarország tevékenységeit és a magyar iskolarendszerben elért kiváló eredményeit. Összefoglalja az iskolák osztálytermeiben zajlott nagyszabású, országos kiterjedésű iskolai kísérleti projektjeinket és azok eredményeit, valamint saját munkafüzeteink és tankönyveink iskolapadban való használatát.

A kötet legtöbb fejezetében nem mi mesélünk, hanem olyan pedagógusok, szakemberek, szülők és tanulók mondják el a közös munka során szerzett tapasztalataikat, akik valóban ismerik vagy végigkövették munkásságunkat. Az itt bemutatott beszámolók nem vélemények. Minden, ami ebben a kötetben van, az nagyon is valóságos. Dolgoztunk az ország legkülönbözőbb pontjain, nagyon sok oktatási intézményben, elsősorban általános iskolákban: híres nagyvárosok iskoláiban, kevéssé vagy alig ismert települések intézményeiben, egészen az isten háta mögötti picinyke falusi iskolákig.

Könyvbemutató Dr. Trencsényi Lászlóval és az Alkalmazott Oktatástan csapatával

Könyvbemutató Dr. Trencsényi Lászlóval  és az Alkalmazott Oktatástan csapatával

Ez a tanulmánykötet ad egy áttekintést arról, hogy 1997-től máig mi minden fűződik az Alkalmazott Oktatástan Magyarország nevéhez. Konkrét számokkal, szakértői elemzésekkel, tanári, szülői és tanulói beszámolókkal. E közel 20 év alatt nagyon sok pedagógusnak és diáknak tudtunk segíteni. Ennek a kitartó munkának a mennyiségét és minőségét demonstráltuk itt és most.

A könyv előszavának megírására Bernard Percy-t, a Nemzetközi Alkalmazott Oktatástan Tanácsadó Testületének tagját, a világhírű oktatót és gyermeknevelési szakértőt kértük fel. Henczel Edit alapító, aki bejegyeztette hazánkban az Alkalmazott Oktatástant, írt a kezdetekről. Olvashatunk benne összefoglalókat iskolai kísérleti projektjeinkről és gyakorló pedagógusok beszámolóit, tapasztalatait programjainkról. Telekesi Judit, a Tudáskulcs munkafüzetek ötletgazdája és főszerkesztője például beavat minket a műhelytitkokba. Ezeken felül találhatunk a könyvben még szakértői elemzést, tanmenetet, interjú-átiratokat és élménybeszámolókat.

.

A tanulmánykötet ára

Támogatói ár: 5.000 Ft/kötet. Amennyiben szeretné támogatni munkásságunkat és ezáltal azt, hogy még több pedagógust és diákot juttathassunk a tanítás és tanulás öröméhez, lehetősége van a könyvet támogatói áron megrendelni.

Alap ár: 2.500 Ft/kötet
.

Fizetés

Előre utalásos fizetés:

Amennyiben Ön előre befizeti a megrendelt tételek árát plusz a postaköltséget, a postai díjak jelentősen olcsóbbak. Ebben az esetben a befizetés beérkezése után 2-5 munkanapon belül csomagként postázzuk Önnek a megrendelt tételeket.

Amennyiben  az előreutalást választja, kérjük ne feledje a postaköltséget is hozzáadni az árhoz!

A befizetést teljesítheti átutalással ill. az Önhöz legközelebbi CIB Bank pénztárába kezelési költség nélkül készpénzben is befizetheti bankszámlánkra.

Bankszámlaszámunk:
Alkalmazott Oktatástan Magyarország Non-profit Kft.
CIB Bank: 10701276-22604303-51100005

Utánvétes szállítás:

Utánvétes küldemény esetében a vásárló előre semmit nem fizet. A megrendelés beérkezését követően 2-5 munkanapon belül postázzuk a megrendelt tételeket. Az áru árát és a postaköltséget a csomag átvételekor a postásnak fizeti ki. Ilyenkor a postaköltség  jóval drágább, mint előreutalás esetén.

Figyelem! Amennyiben utánvételes megrendelését nem veszi át, a rendeléssel felmerült postaköltséget a megrendelés alapján utólag kiszámlázzuk!
.

Szállítás

A szállítást postán teljesítjük.

A postaköltségek

 

Egy darab tanulmánykötet rendelése esetén:
– előre utalásos fizetésnél: 760 Ft.
– utánvétes fizetésnél: 2.000 Ft.

Két vagy három tanulmánykötet rendelése esetén:
– előre utalásos fizetésnél: 1.300Ft.
– utánvétes fizetésnél: 2.100 Ft.

Háromnál több tanulmánykötet rendelése esetén, 5 kg alatt:
– előre utalásos fizetésnél: 1.500 Ft.
– utánvétes fizetésnél: 2.200 Ft.
.

Megrendelés

Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
Mennyi tanulmánykötetet szeretne rendelni?:*
Milyen áron kéri a tanulmánykötetet?:*

Számlázási adatok
Számlázási név:*
Irányítószám:*
Település:*
Utca, házszám, emelet, ajtó:*

Postázási adatok (ha eltér a fenti adatoktól)
Postázási név:
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám, emelet, ajtó:
Fizetés módja:*
Egyéb megjegyzés:Copyright © 2010. Alkalmazott Oktatástan Magyarország. Az Alkalmazott Oktatástan Magyarország egy nonprofit társadalomjobbító csoport. Applied Scholastics és az Applied Scholastics logo védjegy, mely az Association for Better Living and Education International tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.