Több sikerélményt az iskolában!
Alkalmazott Oktatástan
Magyarország
Több sikerélményt az iskolában!

Alkalmazott Oktatástan Magyarország

E-mail:
erdeklodes@apshun.hu

Telefon:
+36-70-619-7982
+36-70-677-0585

Adatkezelési tájékoztató

Tanulást fejlesztő programjaink

A Tanulási technológiát nagyon sokszínűen lehet alkalmazni az oktatásban.

Projektjeinket az osztálytermekben előforduló problémák kezelésére állítottuk össze, melyet a pedagógusok a legáltalánosabb problémákként jelöltek meg. Minden projektet “Kísérleti projektként” próbáltunk ki az iskolákban vállalkozó kedvű, lelkes pedagógusok együttműködésével. A Kísérleti projektek célja, hogy a Tanulási technológia egy adott, speciális területre való alkalmazását a gyakorlatban az iskolákan a mindennapi életen is kipróbáljuk azért, hogy végül olyan formára hozzuk, hogy a pedagógusok kezébe egy kipróbált, és garantáltan alkalmazható eszközt tudjunk adni, ami a mai osztálytermi körülmények között is működik.

Olvasás, olvasási felzárkóztatás, szövegértés fejlesztés

Súlyos olvasási és szövegértési problémákkal küszködő tanulók egyéni fejlesztése.
Jelenleg ez a projekt kísérleti fázisban működik.

Szókincsfejlesztés, aminek hatására a tanulók képességei is fejlődnek

A Tudáskulcs munkafüzetek  feldolgozásán alapul. A munkafüzeteket immár több ezer tanuló feldolgozta, és ennek eredményeként a visszajelzésekben mindig képességek fejlődéséről számolnak be az oktatók. Általában nő a tanulók megértése, javulnak osztályzataik, magatartásuk, bátrabbak, jobban fogalmaznak, bővebbé válik szókincsük.

Tanulásmódszertan megtanítása a diákok számára

Hogyan vűrhatnánk el egy diáktól, hogy jól tanuljon, ha erre soha senki nem tanította meg?
Míg az előző két projekt a tanulók hiányosságait igyekszik pótolni, itt már módszertani képzést kapnak a diákok. Amikor egy tanuló jól tud olvasni, és stabilan megérti a tanulmányai alap szókincsét, képessé válik arra, hogy elsajátítsa a Tanulás módszertanát is. Ezután tanulók már nem csak a pedagógus irányításával tudnak haladni, hanem önálóbbá, tudatosabbá válnak saját tanulásuk folyamatában is.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a projektjeink által elérhető eredményeket, keressen minket!

Gaján Éva
70-619-7982
gajan.eva@apshun.hu

Copyright © 2010. Alkalmazott Oktatástan Magyarország. Az Alkalmazott Oktatástan Magyarország egy nonprofit társadalomjobbító csoport. Applied Scholastics és az Applied Scholastics logo védjegy, mely az Association for Better Living and Education International tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.